Новини Криму — щобудня у вечірній прайм-тайм на Суспільне Запоріжжя

Новини Криму — щобудня у вечірній прайм-тайм на Суспільне Запоріжжя

14 сер. 2023

Головні події тимчасово окупованого півострова, людські історії та інсайди від інформаторів про реальну ситуацію — з 14 серпня щобудня о 20:53 дивіться на Суспільне Кримусіх місцевих каналах Суспільного Мовлення , зокрема Суспільне Запоріжжя, і на каналі Суспільне Новини випуски новин про Крим. 

«Плануємо розповідати про поточні події в Криму кримчанам та жителям всієї України. Хочемо, аби в наших новинах було все: від соціальних та політичних тем —  до історій людей, для яких Крим — це дім», — каже Оксана Емінова, продюсерка новин Криму.

Читайте також: На Суспільне Новини традиційно відсутня джинса — моніторинг ІМІ

За словами Оксани Емінової, вечірні випуски стануть вичерпним та авторитетним джерелом інформації про те, що реально відбувається на півострові. 

«Ми розповімо про підготовку до деокупації, яка нині активізувалась, а також про майбутню реінтеграцію півострова. Розуміння та поінформованість щодо ситуації в Криму не тільки допомагають зберегти національну безпеку та цілісність, але й мають важливий вплив на майбутнє України та її громадян», — зазначає продюсерка новин Криму.

Журналісти проєкту мають власні довірені джерела на окупованому півострові — з міркувань безпеки їхні імена не розголошуються. Це ті, хто залишився, попри ризик репресій. 

«Через повномасштабне вторгнення нам довелось призупинити виробництво телевізійних новин Криму, тепер ми повертаємо їх у новому форматі — коротких змістовних дайджестів, які транслюватимуться на усіх місцевих каналах, аби максимально охопити аудиторії та актуалізувати кримську тематику. Крім цього, ми оперативно повідомляємо новини півострова на нашому сайті та в соцмережах», — каже Христина Гаврилюк, головна редакторка служби новин Суспільного Мовлення.

На діджитал-платформах оперативні новини про Крим від команди Суспільного на сайті Суспільне Новини, а також у соцмережах Суспільне Крим: телеграм-каналфейсбук-сторінкаінстаграм-сторінкаютуб-канал.

Онлайн місцеві телеканали Суспільного Мовлення можна дивитися на сайтах національної мережі. Усі випуски новин про Крим будуть доступні для перегляду на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: