Суспільне інформаційно підтримає промотур українського блокбастера «Довбуш»

Суспільне інформаційно підтримає промотур українського блокбастера «Довбуш»

15 сер. 2023

З 19 серпня команда історично-пригодницького екшену «Довбуш» режисера Олеся Саніна вирушить у масштабний промотур Україною: 13 міст — 13 спеціальних показів. Національна мережа місцевих каналів Суспільного Мовлення стане інформаційним партнером промотуру.

Журналісти Суспільного із Запоріжжя, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська, Тернополя та Одеси висвітлюватимуть прем’єрні покази «Довбуша» в регіонах, а також підготують низку інтерв’ю з творцями стрічки у межах інформаційного міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив»

Історію карпатського лицаря, що понад три сторіччя тому боровся за свободу, право жити на своїй землі, за людей та любов, першими побачать 19 серпня у Чернівцях, там історичний екшн відкриватиме 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль. Суспільне Чернівці поспілкується з режисером Олесем Саніним та підготує репортаж з відкриття кінофестивалю.

Читайте також: Суспільне оголосило конкурс на виробництво фільму про Олександра Довженка

Загалом заплановано 13 прем’єрних показів у 13 найбільших містах України: фільм представлятимуть режисер Олесь Санін, продюсер Максим Асадчий та актори фільму Сергій Стрельников, Олексій Гнатковський, Даша Плахтій, Роман Ясіновський, Дмитро Вівчарюк, Ростислав Держипільський, Володимир Бєляєв, Олег Шульга. 

24 серпня, до Дня Незалежності України, стрічка вийде у широкий прокат.

Окрім того, запланований тур військовими частинами, аби підняти бойовий дух наших героїв. 

«Суспільне. Спротив» виходить щодня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: