У програмі #Звіти_наживо ­­– Юрій Кравченко

У програмі #Звіти_наживо ­­– Юрій Кравченко

26 лют. 2020

27 лютого у програмі #Звіти_наживо на UA: ЗАПОРІЖЖЯ звітуватиме директор Харківського . територіального управління НАБУ Юрій Кравченко.  У сфері боротьби з корупцією  Запорізька область підпорядкована саме  Харківському тер управлінню. Під час розмови в ефірі ми дізнаємося від Юрія Кравченка як повідомити про корупцію, які корупційні справ по Запорізький області зараз розслідує Національне бюро, та чи варто чекати гучних судових процесів над корупціонерами від влади.

За концепцією програми #Звіти_наживо до розмови залучаються журналісти, незалежні експерти, громадськість. Якщо у вас є питання щодо теми звіту, ви зможете поставити їх під час ефіру за телефоном (061) 239-02-19 (вартість дзвінка згідно з тарифом вашого оператора), або підготувати заздалегідь із хештегом #Запитай_Кравченка та опублікувати в мережі Facebook. Найгостріші з питань ведуча програми Інна Халеп озвучить для обговорення в прямому ефірі .

Онлайн-трансляцію #Звіти_наживо дивіться 27 лютого о 19:20 на сайті UA: ЗАПОРІЖЖЯ та офіційній сторінці каналу в YouTube.