Підсумковий випуск новин 14 жовтня 2020

13 жов. 20:47


Запоріжці сьогодні відзначають чотири знакові події.  Це ПокрОва святої Богородиці , це день козацтва, а також 77 річниця  із дня визволення міста від нацистських загарбників. І звісно День захисника України. Із самого ранку військовослужбовці, ветерани АТО, батьки загиблих героїв прийшли на Майдан Героїв та Алею слави. Покладали квіти та вшанували хвилиною мовчання усіх, хто боронив територіальну цілісність держави у війні на Сході  та визволяв Запоріжжі 77 років тому. 

Святковий молебень на честь Покрови Пресвятої Богородиці відслужили сьогодні у січовій церкві на території історико-культурного комплексу «Запорозька Січ». 

Пам’ять Героя України, командира запорізького взводу військової частини № 3033 Національної гвардії України Івана Гутніка-Залужного, а також його бойового побратима Бориса Грязнова вшанували сьогодні їхні родичі, співслужбовці та друзі.

Рятувальники Запорізької області допомагали у ліквідації пожеж на Луганщині. Повернувшись із місця подій зустрілися з журналістами, аби розповісти подробиці гасіння та труднощі, з котрим зіткнулися.  

У Запоріжжі, поблизу будинку №12 по вулиці Ладозькій, спилюють неаварійні дерева. Така ситуація спостерігається біля будинку протягом  місяця, - розповів місцевий житель Станіслав Скалозуб. Дві тополі висотою в 20 метрів зрубали тут 19 вересня. Натомість сухі, на які постійно скаржаться запоріжці, продовжують нависати над дворами. 

Чемпіонат України з боксу серед юніорів розпочався в Запоріжжі. 

 

Інші випуски
Більше відео