Підсумковий випуск 15 жовтня 2020

15 жов. 20:47


- Семеро людей із діагнозом Ковід померли за осатаню добу. Четверо хворих із Запоріжжя, двоє – з Оріхівського району, один – з Михайлівськог. Загалом за добу зареєстрували 112 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.  Найбільшу кількість хворих на Ковід виявили  у Запоріжжі – 52  пацієнти. Загалом за час пандемії від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією в області померло 95 людей. 

-15 жовтня відзначається Всесвітній день боротьби проти раку молочної залози, встановлений Міжнародною спілкою боротьби з онкологічними захворюваннями у 1993 році.

- Бездомний пес Тимошка, якому більше року, остерігається людей та боязко ставиться до інших собак, але залюбки їсть те, що приносять волонтери. Ще тиждень тому Тимошка був у колодязі, а волонтери не знали чи дістануть його звідти здоровим. 

-  4-й міжнародний екологічний форум «Еко Форум – 2020» розпочався сьогодні у запорізькому виставковому центрі «Козак–Палац».  Організували захід Запорізька міська рада, торгово-промислова палата за підтримки Міністерств освіти і науки та захисту довкілля та природних ресурсів України.  Стартував форум з дотриманням протиепідемічних заходів: відвідувачі дотримувались маскового режиму, користувались санітайзерами, на підлозі у палаці розміщені розмітки про дистанцію. Наскрізним питанням цьогорічного форуму стали кліматичні зміни – як одна з найбільших загроз сучасності.

Інші випуски
Більше відео