Підсумковий випуск новин 16 жовтня 2020

16 жов. 19:32


У Запоріжжі відбулась акція, приурочена до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. 

Напередодні місцевих вибоорів у марафоні “Місцеві” Суспільне розповідає про проблеми, якими насправді живуть люди в регіонах і як їх можна вирішувати на місцевому рівні, не чекаючи великих політичних рішень. Погані дороги, мости в аварійному стані, села, куди не доїздить жоден транспорт, брак питної води, заповнені полігони зі сміттям. Тема сьогодні безпека дітей.  У Запорізькій області  цьогоріч зросла кількість ДТП за участю дітей. Загалом з 1 січня по 31 серпня 2020 року на території області сталося понад 4 тисяч  дорожньо транспортних пригод, в які потрапило 139 дітей. 

Троє запорізьких студентів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «World Skills Ukraine 2020», підсумки котрого підбили  в онлайн форматі. 

230 спортсменів з 19 регіонів України протягом двох днів розіграли у Запоріжжі нагороди національного чемпіонату з дзюдо. У командному заліку перше місце вибороли представники Дніпропетровщини, другими стали дзюдоїсти з Києва, третіми – господарі змагань – запоріжці. На рахунку місцевих спортсменів сім нагород, три з котрих найвищого ґатунку. 

Інші випуски
Більше відео