22.10.2020 - Підсумковий випуск новини - 20:40

22 жов. 18:19


Захворюваність на КОВІД серед жителів Запоріжжя, Мелітополя і Токмака вчетверо перевищує базовий рівень, повідомив сьогодні на брифінгу голова облдержадміністрації Віталій Боговін.  За минулу добу в області зафіксували новий анти рекорд за кількістю хворих на ковід -309 пацієнтів. Найбільша кількість хворих на коронавірусну інфекцію у Запоріжжі – 104. Загалом за час пандемії в області одужало майже дві тисячі пацієнтів, померли -97 людей. 

25 жовтня в Україні відбудуться чергові регіональні вибори. Про стан готовності виборчих дільниць у Запорізькій області, особливості проведення процесу волевиявлення громадян в умовах карантину дізнавались журналісти Суспільного.

 крафтове виробництво яблучного соку, що  налагоджують другий рік поспіль у селі Широке Оріхівського району Запорізької області. Нині на підприємстві постійно працюють 32 людини – всі вони місцеві жителі. Поки постачають яблучний нектар до крамниць, на ринки та установи району. Окрім виготовлення соку, що є новим для підприємства, також збирають фрукти, які продають навіть за межі країни. Податків до бюджетів всіх рівнів сплачуть близько 4 млн. грн. на рік.

Лисиць, пацюків, кішок, собак й інших домашніх та диких тварин з вовни представила на виставці у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці запоріжанка Світлана Колеснік. Побували на заході та поспілкувалися з майстринею журналісти Суспільного. 

Інші випуски
Більше відео