Грип та ковід. Суд «Дубовий гай». Місцеві вибори.

29 жов. 19:00


Дивіться у випуску: Чи можна захворіти на грип та ковід одночасно? – Про те, що кажуть науковці та лікарі дізнавався журналіст Суспільного Запоріжжя Герман Дубінін. У Жовтневому районному суді Запоріжжя відбулося підготовче судове засідання у справі колишнього заступника директора з технічних питань парку «Дубовий Гай» Геннадія Мишьякова. Нагадаємо, 8-го березня в центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» смертельні травми отримала восьмирічна Аня Ждан. На дівчинку впала дерев`яна скульптура ведмедя. За розглядом справи стежить журналістка Суспільного - Дар’я Пасічник.

А як працює Обласна територіальна виборча комісія – у чому зараз, за нових виборчих правил та у зміненому адміністративно-територіальному устрої області полягають її функції. Ну і що на цю годину можна сказати про прийняті протоколи і пораховані голоси – розкаже гостя студії - ВІКТОРІЯ КАМІНСЬКА – ЧЛЕНКИНЯ ОБЛАСНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ.

У наступному блоці програми журналісти Суспільного розкажуть як виїхати із твариною закордон та який перелік документів необхідно мати. Крім того, Запорізька область стала лідером акції «Мільйон дерев в Україні за добу».

А у другій гостьовій студії КОНСУЛЬТАНТКА З ЮРИДИЧНИХ ПИТАНЬ АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ – МАРГАРИТА ТРИПОЛЬСЬКА розкаже, як змінився територіальний устрій області. Які повноваження отримають 67 сільських, селищних та міських громад.

Далі у випуску про спортивні події області: журналіст Суспільного – Валентин Пересипкін розкаже, як зіграли гандболісти запорізького «Мотору» у груповому раунді Ліги чемпіонів сезону 2020/21 років. А також про подробиці матчу, що має відбутися сьогодні ввечері Зоря (Луганськ) – Брага (Португалія). Українська асоціація повітряних зміїв в рамках щорічного заочного всеукраїнського конкурсу серед підлітків і молоді на найкращу модель повітряного змія власної конструкції «Зоряний Кайт» визнала дизайнерські розробки 15-річної жительки Бердянська Софію Дирзи - кращими в Україні. Із лауреаткою конкурсу спілкуємося за допомогою скап зв`язку.

Інші випуски
Більше відео