Місцеві вибори. ПЛР-Лабораторії. Фестиваль родини «Щаслива мама»

13 лис. 19:00


       Про результати місцевих виборів говоримо у першій гостьовій студії із Віталієм Борисенковим – головою Запорізької обласної територіальної виборчої комісії.

    Щеплення від грипу можна робити до кінця листопада. В період пандемії коронавірусу, лікарі радять вакцинуватися, аби уникнути перехресного інфікування: Ковідом-19 та грипом. 9,5 тисяч хворих на ГРВІ та інші інфекції реєстрували щотижня в жовтні в Запорізькому обласному лабораторному центрі. Які є вакцини нині, і чи їх вистачає, дізнавалися журналісти Суспільного.

     У Запоріжжі створять муніципальну лабораторію з діагностики ковід-19 методом ПЛР. Роботи вже розпочалися на базі міської лікарні № 1. – Про це йдеться на сайті Запорізької міськради. Очікується, що лабораторія зможе проводити близько 200 тестів на день. Коли лабораторія запрацює та хто зможе проходити там тестування говоримо у студії із ЛЮДМИЛОЮ НЕСТЕРОВОЮ - ЗАСТУПНИЦЕЮ ДИРЕКТОРА З МЕДИЧНОЇ ЧАСТИНИ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ № 1 У Запоріжжі долучились до Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми. Перед будівлею обласної державної адміністрації 12 листопада відкрилась пересувна виставка «Очікування Vs Реальність». Завдання експозиції - інформування людей щодо проблем сучасного рабства та потенційної небезпеки нелегального працевлаштування. Наприкінці листопада у Запоріжжі відбудеться фестиваль розвитку родини «Щаслива мама». Фестиваль відбувається вже не вперше. Тож, яким буде цього року – говоримо із гостями ефіру: ІРИНОЮ ДОНЕНКО, ОРГАНІЗАТОРКОЮ ФЕСТИВАЛЮ РОЗВИТКУ РОДИНИ «ЩАСЛИВА МАМА», ЯНОЮ ЧЕЧЕТ, УЧАСНИЦЕЮ ФЕСТИВАЛЮ, АННОЮ ШУБЕРТ, ІГРОПРАКТИК ОМ ТА УЧАСНИЦЕЮ ФЕСТИВАЛЮ.

Інші випуски
Більше відео