Політичні підсумки виборів. Нелегальні лісоруби. Як на Хортиці серіал знімали

18 лис. 19:00


Експертні кола Запоріжжя продовжують обговорювати політичні підсумки місцевих виборів. Гість першої студії – координатор Виборчої ради Запоріжжя Ігор Зубко – поділиться з глядачами Суспільного своїми думками та спостереженнями, спрогнозує головні політичні тренди місцевої політики в короткостроковій перспективі та дасть оцінку кадровому потенціалу новообраного депутатського корпусу Запорізької міської та обласної ради.

Гість другої студії – голова благодійного фонду «Щаслива дитина»,  засновник дитячого еко-села Українка та людина з активною громадянською позицією Альберт Павлов – розповість про його боротьбу з нелегальними лісорубами, що вирубували лісопосадки в Михайлівському районі. Про протистояння з чорними лісорубами та комплексну проблему збереження лісонасаджень Запорізької області розпитувала гостя студії скапом  редактор UA:Запоріжжя Інна Халеп.

 

Про пригоди запоріжців часів Козаччини, палке кохання в пейзажах вічної Хортиці розповість гість третьої студії – запорізький актор Юрій Макаренко, що знявся  в новому дванадцятисерійному серіалі «Абсолютно брехлива історія». Зйомки серіалу відбувалися в історико-культурному комплексі «Запорозька Січ».

 

А  в новинних випусках програми ви дізнаєтесь  про встановлення 5 апаратів штучної вентиляції легенів та мобільного рентгенологічного  апарату в  Запорізькій міській лікарні №1; про  компенсаційне зариблення  дворічними товстолобами в кількості близько 12 тисяч особин Дніпровського водосховища поблизу Правобережного міського пляжу в Запоріжжі та про затримку лісниками Старобердянського лісництва Мелітопольского району жителя села Соснівка, що незаконно спилював дерева.

Інші випуски
Більше відео