Чорні лісоруби. Тестування на ВІЛ та гепатит С. Розумний курятник.

25 лис. 19:00


     Дивіться у випуску. Як зберегти лісопосадки області та викрити нелегальних лісорубів – Суспільне продовжує обговорювати тему, розпочату під час ефіру 18 листопада. Сьогодні гість студії Артем Кизим, заступник начальника Державної екологічної інспекції у Запорізькій області.

     Також про розгляд у судах Запоріжжя  двох резонансних справ.  Няню, яку звинувачують у вбивстві однорічної дівчинки залишили під вартою ще на 60 діб. Таке рішення сьогодні ухвалив Шевченківський районний суд за участі присяжних. А от підготовче судове засідання у справі колишнього директора центрального парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» Олега Комаренка перенесли. Подробиці - підготували журналісти суспільного.    

У Запорізькій області перевірили систему оповіщення населення. Запоріжець Максим Галка збудував «розумний» курятник. Приміщення повністю автоматизовані, є спеціальні поїлки, витяжка, яка включається раз на дві години. У неї спеціальний пульт управління.

Також у випуску: Запорізькі тхеквондісти стали переможцями відкритого клубного чемпіонату Європи серед кадетів Гості другої студії - студії керівниця та піар менеджерка проєкту «HEALS LINK» фонду «СПОДІВАННЯ» НАТАЛІЯ ОПЕНКО та ОЛЕНА МАКАЙЯ розкажуть про ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ТЕСТУВАННЯ НА ВІЛ ТА ГЕПАТИТ С. Також по скайп зв’язку - продюсер та режисера ФІЛЬМУ-МЮЗИКЛУ «УЛЬОТНИЙ НОВИЙ РІК» ПАВЛО ГЛАЗКОВ ТА АННА АКУЛЕВИЧ розкажуть про стрічку.

Інші випуски
Більше відео