Робота «швидкої»? Велосипеди і безпека на дорогах. Левенята у Василівці

26 лис. 19:00


Дивіться у випуску:   Щодня в області працює 153 мобільні бригади «швидкої»  допомоги. Як змінився режим праці екстреної медичної служби в умовах карантину – будемо сьогодні говорити із Наталією Дорошевою, медичним директором Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Запоріжця під час допиту побили у поліції. Про це він розповів кореспондентам Суспільного за деякий час після того, що сталося. Каже: оговтувався від пережитого. Подробиці дивіться далі.

У другій гостьовій студії говоримо про безпечний рух велосипедистів дорогами нашого міста з вело активістами Запоріжжя Ганною Дворною, виконавчою директоркою ГО «СПІЛЬНО HUB» та Ігорем Суком, головою ініціативної групи «Запорізький вело клуб».

Двох левенят з Одеси та Києва взяв на тимчасову перетримку Василівський реабілітаційний центр для хижих тварин. Наразі вони мешкають ще з двома дитинчатами левів, які народилися у центрі.

22 листопада відбулась онлайн-церемонія нагородження переможців міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «П’єси». Відразу дві Премії "Коронації слова"-2020 у номінації "П’єси" дісталися Наталії Ігнатьєвій – драматургині та голові ГО «Форум Арт».  Журналісти Суспільного поспілкувалися із переможницею.

Інші випуски
Більше відео