Соціальна згуртованість. Козацький лафет. Екологічне виховання зі школи | 30.11.2020|

30 лис. 19:00


Сьогодні у програмі. Про соціальну згуртованість, що безпосередньо  відображає рівень солідарності та взаємозв’язку серед груп у суспільстві та комплексний аналітичний інструмент — Індекс соціальної згуртованості і примирення ООН для Східної України, розкажуть гості першої студії програми - отець Ігор Шабан – священик (м. Київ) та пан Зіновій Свереда - доктор соціальної економіки, доцент Грегоріанського університету в Римі.

Про артилерійський лафет козацької доби, що  підняли з дна Дніпра запорізькі гідро археологи на минулому тижні та його історичну цінність для Запоріжжя, розкаже гість другої студії програми - генеральний директор Національного заповідника «Хортиця» Максим Остапенко.

Про школярів з Мелітополя - переможців всеукраїнського екологічного конкурсу та про те, як сформувати екологічно правильні звички у поводженні із відходами у дітей шкільного віку, розкажуть за допомогою скайп-зв»язку гості третьої студії програми - Юлія Мархель, засновниця міжнародного руху «SCHOOL RECYCLING  WORLD» та Вікторія Борматова керівниця проекту «Центру позашкільної освіти Мелітопольської міськради.

А з новин ви дізнаєтесь про те, як минулої суботи запоріжці долучились до Всеукраїнської акції «Запали свічку», присвячену Дню пам’яті жертв Голодоморів. Про зустріч багаторічного лідера чоловічого вітчизняного гандболу команди «Мотор» з командою «Мотор-Політехніка» та про формування кадрового резерву для великого гандболу. А також про історію бердянського підлітка, якого підпалили його однолітки заради ролика для Instagram-сторіс.

Інші випуски
Більше відео