Перша сесія нової міської ради. Боротьба зі СНІДом. Запорізька спадщина. |Сьогодні. Головне| 01.12.2020

1 гру. 19:00


Сьогодні у програмі. Запорізька міська рада восьмого скликання розпочала роботу. Міський голова Володимир Буряк склав присягу та звернувся до депутатів з промовою. Попереду обрання секретаря, формування постійних депутатських комісій прийняття бюджету на наступний рік. Про політичні союзи, опозицію та шляхи вирішення гострих проблем розвитку Запоріжжя, говоримо з гостем першої студії – депутатом міської ради попереднього скликання, політичним оглядачем тижневика «МІГ» Володимиром Москаленком.

Гостя другої студії -  керівниця благодійного фонду  «Мережа 100 % життя. Запоріжжя»  Ірина Дорошенко - про те, як у Запоріжжі відбувався Європейський тиждень тестування на ВІЛ та гепатит в рамках відзначення міжнародного Дня боротьби зі СНІДом.  

Гості третьої студії – головний спеціаліст з історико-культурної спадщини департаменту культури та туризму Запорізької міської ради Павло Кравчук та менеджер проекту «Яка твоя історія», к.і.н., науковий співробітник інституту Української археографії та джерелознавства НАНУ Петро Бойко розкажуть про створення електронного ресурсу історичної спрямованості “Запорізька спадщина”, до якого увійшла велика колекція матеріалів і першоджерел, що відображають історію Запоріжжя.

У випуску новин - про те, як 1 грудня 1993-го року у регіональному ефірі запрацював новий телеканал «Запоріжжя». Спогадами про цю непересічну подію поділяться ветерани телеканалу: Світлана Кочкарьова, Валентин Пересипкин, Наталія Чекулова.

Про рейд співробітників ДСНС України лікарнями області, спрямований на перевірку наявності та надійність роботи автономних електрогенераторів.

Та про непокору поліцейському з подальшою втечею з місця події в момент складання протоколу - інцидент стався 30 листопада у селищі Приазовське під час спільного з фахівцями районного управління Держпродспоживслужби рейду на дотримання карантинних вимог.

Інші випуски
Більше відео