Збройні Сили України.Центр соціальної реабілітації.Мій телефонний друг

4 гру. 19:00


      Дивіться у випуску. В переддень Дня Збройних сил України, що відзначатиметься цієї неділі – 6 грудня, поговоримо про те, яка ситуація з пандемією у військах на лінії розмежування очами волонтера та як організовано лікування хворих на ковід у Запорізькому військовому госпіталі, зокрема. Гості студії: В`ячеслав Мережко, начальник відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Запорізького військового госпіталю, майор медичної служби, а також ОЛЕНА ЯРОШЕНКО, ЗАПОРІЗЬКА ВОЛОНТЕРКА.

     «Ти можеш!» Вчора, 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю і напередодні Міжнародного дня волонтера рубрику із такою життєствердною назвою запустив у соціальних мережах ФБ та Інстаграм волонтерський рух «Твори добро Україна» . Про те, що сьогодні можуть волонтери і ті, кому вони допомагають та підтримують говоримо у студії із активісткою Руху «Твори добро Україна» - Ольгою Павлік.

     У відповідь на наслідки COVID-19 в Україні запустили проєкт Мій телефонний друг, щоб підтримати людей, які опинилися на самоті. Волонтери проєкту, здебільшого молодь, телефонуватимуть тим, хто цього потребує, наприклад, самотнім людям літнього віку, людям із інвалідністю або багатодітним батькам, щоб поділитися корисною інформацією або просто дізнатися, як у них справи. Сьогодні на передодні Міжнародного Дня Волонтера з нами на скап зв*язку волонтерка проекту «Мій телефонний друг» Катерина Коваленко.

     Також дивіться у випуску новин: Сьогодні на позачерговому засіданні облвиборчком затвердили дату проведення першої сесії Запорізької обласної ради У Запоріжжі планують створити «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ» В обласному центрі відкрилася виставка до Дня збройних сил України; Запорізькі гандболісти здобули перемогу у матчі; Футбольна команда Зоря перемогла команду Лестер з Англії;

Інші випуски
Більше відео