Ремонт доріг. Протести ФОПів. Історія запорозьких козаків.

8 гру. 19:00


Ремонт доріг. Протести ФОПів. Історія запорозьких козаків| Сьогодні. Головне | 08.12.2020

Дивіться у випуску.  Сьогодні у програмі. Два роки минули, як ремонтом та обслуговуванням доріг місцевого значення в результаті реформування дорожньої галузі України, опікується державне підприємство «Місцеві дороги Запорізької області». Що зроблено протягом   2020 року говоримо з директором цього підприємства Геннадієм Тімченком.

І Суспільне мовлення Запоріжжя продовжує висвітлювати тему запровадження касових апаратів та пов*язаних з цим протестів ФОПів у Києві під Верховною Радою. Нагадаємо, що підприємці із різних регіонів країни мітингували там протягом останніх чотирьох тижнів. 1 грудня Верховна Рада ухвалила Закон, яким відтермінувала запровадження касових апаратів для ФОПів до 1 січня 2022 року. Втім, підприємців таке рішення не задовольнило. Яка ситуація наразі, чи почула представників малого бізнесу влада –  будемо говорити сьогодні. З нами на скап зв*язку – лідер руху SAVEФоп  Сергій Доротич та приватний підприємець з Мелітополя – Лариса Чернявська.

«Великі пейзажи». І художник Олександр Глухов та його учениця, художниця аматорка Наталія Гуйтур – гості третьої студії – розкажуть  про персональну виставку та як триває праця над оформленням та ілюстраціями першого повного видання книги «Історія запорозьких козакІв для веселих дітлахів» письменника, поета, актора, казкаря  Олександра Виженка, який у грудні 18го пішов у засвіти.

Також дивіться у випуску:  У Запорізькій області почали продавати  ялинки та сосни до Нового року.

Запорізький скульптор Борис Чак отримав дипломи за кращі роботи на виставці в США

 

 Бердянець Тимофій Склюєв став призером проекту «Вчителі та учні беруть участь в екологічному моніторингу Антарктиди».

 

Інші випуски
Більше відео