Сесія облради: буде чи не буде? Сортування сміття. Вбиральні у школах

9 гру. 19:00


     Дивіться у випуску. Сесія облради: буде чи не буде? Події навколо роботи обласної територіальної виборчої комісії стали головною політичною інтригою останніх днів. Відповідно до чинного законодавства перше засідання обласної ради восьмого скликання повинно відбутися не пізніше 4 грудня. Втім обласна територіальна виборча комісія затягувала призначення дати та часу першої сесії. І тільки після втручання правоохоронних органів, протокол комісії про скликання першої сесії Запорізької обласної ради восьмого скликання було підписано. Про особливості політичного моменту та старт роботи обласного представницького органу влади говоримо з гостем студії – керуючим справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Володимиром Подорожком.

    Як правильно сортувати сміття і для чого це потрібно розкаже гостя студії – Ірина Щетина, голова ГО «Запоріжжя без сміття».

     «ПОДАРУЙ Посмішку!» - У Запоріжжі триває збір подарунків до Нового року та Різдва для дітей-сиріт, інвалідів, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин, дітей учасників АТО. Ініціатори акції – Громадська організація «Міжнародний Центр «Світ очима дітей». Про те, як зробити дітям подарунки розказала президентка ГО «Міжнародний Центр «Світ очима дітей» Вікторія Мєрєнкова.

     Також дивіться у випуску новин: 1. У Запорізькій області продовжують облаштовувати теплі вбиральні у сільських школах в рамках державної програми «Гідність дитини». 2. У Запоріжжі відкрився Технохаб - простір для молоді 3. У Запоріжжі відкрилася виставка зі світлинами новонароджених 4. В обласному центрі відбувся матч з футзалу збірної України.

Інші випуски
Більше відео