Сесія облради. Дорога на ДД. Захист прав людини

17 гру. 19:00


 Сесія облради. Дорога на ДД. Захист прав людини |Сьогодні. Головне | 17.12.2020

Дивіться у випуску. Засідання першої сесії облради: що відбувається?

Розбита дорога та відсутнє освітлення на так званому «автомобільному проїзді», що знаходиться на території селища ДД. Дорога веде до зупинки громадського транспорту та школи. Мешканці селища протягом багатьох років намагаються змінити ситуацію та звернути увагу влади на проблему - але поки що марно. Сьогодні  у нашій студії представниці ініціативної групи – Олена Чайка та Ольга Галушка.

2020 й  іде в історію як рік пандемії і карантинних обмежень в усьому світі. Символічно, що саме в грудні, коли традиційно підсумовують рік, цивілізований світ застановляє над правами людини, з нагоди встановленого 10 грудня 1950 Генеральною Асамблеєю ООН Міжнародного Дня захисту прав людини.  Про те, як у  2020му – році  карантину були захищені права людини – особливо  право на життя і здоров’я та право на вільне пересування, які права найчастіше і найскладніше було захищати правникам і які карантинні обмеження діють в інших країнах зараз – зокрема в Америці, Франції, Німеччині  - говоримо у нашій студії. Наталія Аляб’єва  - адвокатка,  правозахисниця, експертка з питань дотримання прав людини  Гаянна Кан -  громадянка (Німеччина)

До дня святого Миколая та Нового року триває збір коштів та подарунків для вихованців Будинку дитини «Сонечко» в рамках акції «Ялинка добра». Малеча вже  намалювала листи і Діду Морозу, і Святому Миколаю. З 30 листопада по 30 грудня 2020 року з 16 до 20 години в одному із торговельних центрів у Запоріжжі також волонтери збирають кошти, або подарунки в рамках благодійної акції  «Ялинка добра». Детальніше про це в студії розповість ЮЛІЯ ШВЕД ГОЛОВА ПРАВЛІННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЩАСЛИВЕ СОНЕЧКО».

Також дивіться у випуску новин:

1.       Запоріжець поскаржився на порушення його споживацьких прав в одній із мереж магазинів техніки в обласному центрі;

2.       Дівчинка з Токмака отримала нагороду на конкурсі «Український АРТ клондайк»

3.       У Запоріжжі відбулися тренування тхеквандистів після перемоги на чемпіонаті;

4.        В обласному центрі відбувся відкритий чемпіонат з боксу

5.       У студії гості розкажуть про ЗАХИСТ ПРАВ ЛЮДИНИ В РІК ПАНДЕМІЇ;

Інші випуски
Більше відео