Каоліновий кар’єр - продовження. Хрещенські морози та врожай. Е-демократія: «ВзаємоДія» | Сьогодні. Головне | 19.01.2021

19 січ. 19:00


Дивіться у випуску:

Робота важкої землерийної техніки  Біляївського збагачувального комбінату, розташованого на території Вільнянської територіальної громади, зупинена. Чи надовго? Про підсумки «миротворчої місії» робочої групи, створеної головою ОДА, з урегулювання конфлікту між БЗК та активними вільнянцями, розкаже радниця голови обласної державної адміністрації з екологічних питань Ірина Пірогова.

Про те, чи завдав шкоди аграрному сектору області північний циклон, що викликав зниження температури до - 20 за Цельсієм,  розкажуть: Микола Солодушко, завідувач лабораторії агробіологічних ресурсів озимих зернових культур Інституту зернових культур НААН України; Ольга Алексеева, доцент кафедри плодоовочівництва, виноградарства та біохімії Таврійського державного агротехнологічного університету; Станіслав Глущенко, спеціаліст з розвитку плодоовочевого ринку  ГО «Рада жінок-фермерів «Запорізької області».

Про черговий крок влади, спрямований на поглиблення діджиталізації державного управління з використанням національної онлайн-платформи електронної демократії «ВзаємоДія», розкаже Державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема та заступниця Міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська.

 

З випусків новин ви дізнаєтесь про те, як в умовах карантинних обмежень запоріжці святкували Водохреще;

  де та скільки у Запоріжжі та області відкрилися пункти обігріву;

 про чергове засідання у багаторічній судовій тяганині за батьківські права над дитиною між запоріжанкою Яною Чистяковою та її колишнім чоловіком – громадянином Мексики Карлосом Тревіно та про початок реєстрації на пробне ЗНО.

Інші випуски
Більше відео