Тестування на КОВІД-19: що нового? Мобільна еколабораторія. Шлюб на карантині. | Сьогодні. Головне | 20.01.2021

20 січ. 19:00


Дивіться у випуску:

За повідомленням Національної служби здоров’я з Нового року змінено алгоритм тестування на ковід-19.  Про нововведення у тестуванні та нові скринінгові експрес-тести, що показують результат за 15 хвилин, розкаже завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень Обласного лабораторного центру Марина Колерова.

Про проблеми із фінансуванням мобільної еколабораторії, що виникли наприкінці минулого року розповість Євген Тулушев – завідувач відділення оцінки впливу на здоров’я людини факторів середовища життєдіяльності Обласного лабораторного центру МОЗ України.

Карантинний рік виявив нові тенденції у амурних справах запоріжців. У Запорізькій області стали частіше одружуватися та менше розлучатися. Детальніше про це розкаже  заступниця начальника Південно-Східного міжрегіонального управління  Міністерства юстиції, до якого входить Запорізька область, Тетяна Аніщенко.

З випусків новин ви дізнаєтесь: про перші підсумки роботи чату «Запоріжжя – безпечне місто», що функціонує в телеграм-каналі завдяки активним запоріжцям;

про порятунок 8-річного хлопчика  запорізьким пожежником Володимиром Шереметом з пожежі, що виникла у приватному будинку на вулиці Розенталь у Дніпровському міста та про підкорення запорізьким альпіністом Денисом Якимчуком третьої за висотою в Північній Америці гори Орісаба.

Інші випуски
Більше відео