Підсумковий випуск новин | 03.02.2021

3 лют. 18:45


Судове засідання у кримінальній справі двох громадян України – Дмитра Ващука та Олександри Бондаревої – відбулось в Орджонікідзевському районному суді Запоріжжя. Обидва обвинувачуються у пошкодженні наметів політичної партії «Опозиційна платформа  - за життя» торік 28 серпня. Сьогодні розглядалася справа по суті. Із судової зали – моя колега Ольга Ларіонова.

Судове засідання відносно заступника запорізького міського голови Анатолія Пустоварова, колишнього заступника голови обласної ради Владислава Марченка та його брата Марка перенесли через відсутність прокурора. Про це сьогодні повідомила головуюча суддя Орджонікідзевськоого суду Інеса Соболева. Нагадаємо, фігурантів справи підозрюють у махінаціях із тендерами та привласненні 87 мільйонів гривень із бюджетів Мелітополя та Запоріжжя. Підозру в цьому їм оголосили у грудні 2017 року. Наступне судове засідання призначене на 19 березня.

Жителька Запоріжжя намагалася нелегально вивести до Росії старовинні  ікони – їй завадила СБУ. Як розповіли сьогодні у відомстві, жінка, яка займається скуповуванням і продажем антикваріату, намагалася перевезти до РФ п’ять старовинних ікон XIХ століття. Своїх закордонних клієнтів вона підшукала через інтернет, на спеціалізованому сайті.

Гандболісти запорізького «Мотору» ледь не втратили перемогу у стартовому матчі СЕХА-ліги проти сербської «ВойвОдіни». Після першого тайму підлеглі ГІнтараса СавукІнаса вигравали 18:16. У другому таймі запоріжці розвинули успіх до шести м’ячів переваги – 29:23, але наприкінці зустрічі дозволили «Войводіні» відігратись – 30:30. У підсумку «Мотор» зумів відсвяткувати успіх із мінімальною перевагою – 31:30. У складі запоріжців найкращій показник результативності у Владислава БОхана – 6 голів. Нагадаємо, що на груповій стадії СЕХА-ліги у суперники «Мотору» дістались - «Вардар» з Північної Македонії та хорватський «НЕксе».

 

Інші випуски
Більше відео