Підсумковий випуск новин | 04.02.2021

4 лют. 18:47


 

Затримана особа, яка відповідала за додержання пожежної та техногенної безпеки  в обласній інфекційній лікарні, де вночі сталася пожежа. Четверо людей загинуло,восьмеро травмувались. Серед причин загорання  правоохоронці називають порушення пожежної безпеки та  техніки використання обладнанням, або ж несправність медичного обладнання. Не виключається і версія підпалу. Подробиці трагедії далі у сюжеті.

 

 Близько шести з половиною тисяч випадків злоякісних новоутворень та майже трьох тисяч смертей від онкологічних захворювань щорічно реєструють у Запорізькій області. Про це сказав професор кафедри онкології та онкохірургії Запорізького Державного медичного університету Олексій Колесник. Сьогодні, у Всесвітній день боротьби проти раку, журналісти Суспільного побували в обласній клінічній лікарні – одному з медзакладів, де лікують онкохворих.    

 

Запорізька тепло електростанція  відновила роботу після аварії. Електро- та водопостачання в містах Енергодар та Дніпрорудне повністю відновлені. Нагадаю, ввечері 3 лютого в Енергодарі трапилася аварія через яку вчора ці міста залишились без енергопостачання.

Виставка картин мистецького об’єднання «Колорит» діє у запорізькому фотоклубі з третього лютого. 25 художників представили майже 80 картин, написаних протягом року. Як відбулося відкриття – бачили кореспонденти Суспільного.

                                

 

Інші випуски
Більше відео