Пожежна безпека. Електронне місцеве врядування. Волонтерство в громадах. | Сьогодні. Головне | 10.02.2021

10 лют. 19:00


Дивіться у випуску: пожежі, що трапилися 21 січня у Харкові у нелегальному будинку з догляду за людьми похилого віку та 4 лютого у Запорізькій обласній інфекційній лікарні, привернули увагу суспільства та влади до стану дотримання норм протипожежної безпеки у соціальних та медичних закладах. На виконання доручення Президента та рішення обласної комісії з техногенної безпеки офіцери Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій проводять термінові перевірки стану пожежної безпеки. Про попередні висновки фахівців ДСНС розкаже Олександр Шатіло, головний інспектор відділу пожежної безпеки КУ ДСНС в Запорізькій області.

“Держава в смартфоні” — від часу, як це гасло пролунало в публічному просторі і в уряді з’явилося Міністерство цифрової політики (МІНЦИФРИ) електронні послуги держави набули більшого значення і розвитку. Про те, які суттєві зміни відбулися за останні роки в сфері електронного врядування та електронної демократії говоримо із засновницею ГО “Електронна республіка”, волонтеркою, тренеркою Міжнародного республіканського інституту Аллою Погонець

Про сучасні практики волонтерства у трьох громадах Запорізької області - Біленьківській, Пологівській і Кушугумській, які змагаються за перемогу у всеукраїнському конкурсі, розкаже керівниця запорізького регіонального офісу програми «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» Тетяна Бордюг.

 

А з випусків новин ви дізнаєтесь про проблемні питання громадського транспорту, які обговорювали на нараді місцева влада та керівники підприємств перевізників у Запоріжжі; про позицію головного лікаря Запорізької обласної інфекційної лікарні у зв”язу з його тимчасовим відстороненням від займаної посади в контексті розслідуванні причин пожежі, що сталася 4 лютого та про ініціативи керівництва Національного заповідника Хортиця, адресовані запорізькій молоді щодо святкування Дня закоханих.

Інші випуски
Більше відео