Досвід локдауну. Бізнес українською. Шкільний громадський бюджет у школа. | Сьогодні. Головне | 11.02.2021

11 лют. 19:00


З 8 по 24 січня Україна перебувала на так званих “зимових канікулах заради безпеки” або загальнонаціональному посиленому карантині. Про те, як містяни та бізнес дотримувалися карантинних обмежень і що далі розкаже начальниця патрульної поліції в Запорізькій області Світлана Михайловська.

У час набуття юридичної сили статті 30 “Мовного закону”, яка захищає права україномовних споживачів, у Запоріжжі оновлюються зупинково-торговельні комплекси вздовж головного проспекту міста з англо-російською рекламою. Як перевести бізнес у Запоріжжі на українську. Про це у розмові з підприємцем та активістом Тимофієм Оринянським.

Про те, як ініціатива шкільного громадського бюджету, яка стартувала вчора, 10 лютого, у Запоріжжі може збільшити рівень участі і відповідальності громади в ухваленні соціально важливих рішень - у розмові з Катериною Акулою - головою координаційної ради з питань громадського бюджету Запоріжжя.

А з випусків новин ви дізнаєтесь, що зоозахисники Енергодара звинувачуютьмісцевого жителя Олександра Луценка у жорстокому поводженні з тваринами й намагаються притягнути його до кримінальної відповідальності; про затримання поліцією двох викладачів місцевих вишів, яких підозрюють в отриманні хабарів від студентів на загальну суму понад 200 тисяч гривень та про те, як лікуються постраждалі пасажири “мартшрутки”, що зіткнулася є електроопорою у Дніпровському районі 1 лютого.

Інші випуски
Більше відео