Шкільна реформа. Мікробізнес для переселенців. Допомога онкохворим дітям. | Сьогодні. Головне | 16.02.2021

16 лют. 19:00


На сайті Запорізької міської ради триває збір голосів під двома петиціями, автори яких вимагають залишити початкову ланку освіти у двох середньосвітніх навчальних закладах міста всупереч намірам влади реорганізувати ці заклади. Про хід реформи шкільної освіти у Запоріжжі та подальше працевлаштування вчителів, розкаже гість студії Станіслав Романчук, директор Департаменту освіти та науки ЗМР.

Цього року в Запорізькій області продовжується реалізація програми Естонської ради у справах біженців “Розширення можливостей жіночого підприємництва", яка реалізувалася з 2019 року. Програма спрямована на навчання та підтримку у створенні бізнесу жінками з вразливих груп, які проживають у 5 областях, що межують із зоною військового конфлікту. Про те, як отримати гранти і підтримку в створенні власного бізнесу, розкаже голова правління фонду “Єдність за майбутнє” Тамара Огородова.

Про те, наскільки подвижництво та благодійність, що спрямовані на лікування онкохворих дітей, поширені у Запорізькій області в контексті Всесвітнього дня онкохворої дитини, розкаже волонтерка Юлія Павлова.

А з випусків новин ви дізнаєтесь про пріоритети голови Запорізької ОДА Олександра Старуха, які він озвучив під час прес-конференції для запорізьких журналістів; про будівництво нової сучасної каналізаційної системи у Національному заповіднику Хортиця. Та про відкриття у День святого Валентина Алеї закоханих з мініатюрною копієюЕйфелевої вежі у селищі міського типу Кушугум Запорізької області.

Інші випуски
Більше відео