Сміття від будівництва мостів? Фінансова грамотність. Про Про НАТО. | Сьогодні. Головне | 17.02.2021

17 лют. 19:00


7 лютого на ютуб каналі еко-активіста та голови громадської організації “Еко центр” Павла Панасенка було опубліковане відео, у якому Павло привертає увагу до засмічення будівельним та побутовим сміттям острова Хортиця та правобережної ділянки будівництва мостобудівниками. Про екологічні наслідки “великого будівництва” говоримо з гостями студії: Павлом Панасенком, автором Ютубканалу та Світланою Охріменко, завідувачкою сектором охорони природи Національного заповідника Хортиця.

 

Про те, як правильно відкрити рахунок у банку та отримати кредит без зайвих хвилювань розкаже начальник відділу забезпечення якості правової допомоги регіонального центру з надання безоплатної правовї допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Сергій Пацканов.

“НАТО — Територія безпеки”, Під такою назвою у Центральній міській бібліотеці відкрилася інсталяція. Мета — розказати про діяльність НАТО та розвінчати певні міфи. Більш детальніше про це поговоримо із Артуром Кадельниковим, координатором проєктів громадської організації — “Інтерньюз- Україна”, котра, власне, й є співорганізатором цієї виставки.

А з випусків новин ви дізнаєтесь про ліквідацію аварійної ситуації на водоводі ДУ-800 у Комунарському районі Запоріжжя; про нові дослідження кораблів 18-19 століття, які затонули біля берегів острова Хортиця, гідроархеологами із Запоріжжя, Києва та Одеси та про порятунок птаха екоактивісткою Олесею Кулик.

Інші випуски
Більше відео