До вакцинації готові. Домашнє насильство - стоп. Весна надихає. | Сьогодні. Головне | 18.02.2021

18 лют. 19:00


Коли у Запорізькій області розпочнеться анонсована урядом на середину лютого вакцинація від COVID -19, а також про причини затримки - розкаже обласна координаторка з вакцинації Марина Колерова.

У Запорізькій області працюють мобільні групи нацполіціі з реагування на факти домашнього насильства. Дві - у Запоріжжі та одна у Бердянську. Яку допомогу надають працівники поліції постраждалим та яка відповідальність чекає на кривдників - розкаже Євген Токарський, т.в.о. начальника сектору протидії домашньому насильству відділу превенції Запорізького районного управління поліції ГНУП в Запорізькій області.

Понад 130 нових творів представили запорізькі митці у виставковому залі обласної спілки художників України на виставці “Весна надихає”. Це графіка, живопис, скульптура, ювелірне мистецтво. Про те, як запорізькі митці надихалися весною у снігову заметіль, розкаже Ірина Гресик, голова Запорізької обласної організації Національної спілки художників України. А з випусків новин ви дізнаєтесь: сьогодні 6 річниця Дебальцевської операції. Військовослужбовці 55 окремої артилерійської бригади «Запорізька Січ», Національної гвардії, волонтери, родичі героїв, небайдужі запоріжці вшановували пам’ять загиблих запоріжців; про чергове судове засідання з розгляду кримінальної справи щодо Ірини Суханової, котра звинувачується у вбивстві дитини; про акцію запорізьких школярів, влаштовану напередодні 150-ти річчя Лесі Українки.

Інші випуски
Більше відео