Медичні гарантії -2021. Революція Гідності очима митців. Греко-римське “золото” запоріжців | Сьогодні. Головне | 19.02.2021

19 лют. 19:00


Про пріоритетні напрямки фінансування програм медичних гарантій на 2021 рік Національної служби здоров’я в режимі онлайн-брифінгу, розкажуть Анна Фенчак, заступниця директора департаменту програми медгарантій НСЗУ та керівник НСЗУ Андрій Віленський.

Про живописну серію "Стіна", створену за подіями Майдану в Києві 2014 року, експозиція якої відкриється в Запоріжжі у суботу, розкажуть Матвій Вайсберг, один з її авторів та учасник тих подій та співкураторка виставки Олена Балаба.

Про перемоги запорізьких борців класичного стилю на Кубок України з греко-риської боротьби, приясв’ячений 150 літтю від дня народження Івана Піддубного, що відбувався з 9 по 10 лютого у Черкасах, розкажуть Валерій Смирнов президент міської федерації греко-римської боротьби, заслужений тренер України та Михайло Ступін, володар кубку України 2021, майстер спорту.

А з випусків новин ви дізнаєтесь про стендову виставку «Історія державного герба України», що відкрилась сьогодні у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї; про те, як професійна спільнота запорізьких гідів напередодні Всесвітнього дня гіда відкривала туристичний сезон у Запоріжжі; про підготовку до відкриття виставки за фантастичною медіафраншизою «Зоряні війни».

Інші випуски
Більше відео