Карантин. Які лікарні закриють в громадах? Працює на “Макларен”

22 лют. 19:00


   Від сьогодні Україна повертається до адаптивного карантину. В усіх областях України та Запорізькій області, зокрема, відповідно до динаміки виявлених захворювань на ковід-19, буде встановлюватися одна з 4 рівнів безпеки. Які обмеження чекають Запорізьку область говоримо з гостем студії — Заступником генерального директора Запорізького обласного лабораторного цетру - - завідувачем відділу дослідження біологічних факторів Олександром Мащаком.

   У Кушугумській об’єднаній громаді намагаються зберегти первинну ланку медико-санітарної допомоги. Через формування нових територіальних громад, передачу на їхній баланс медичних установ та низку тендерних процедур, близько 20 тисяч мешканців передмістя Запоріжжя незабаром можуть залишитись без медичних послуг. На якому етапі передача соціальних об`єктів в регіоні говоримо із Аскадом Ашурбековим, депутатом обласної ради, секретарем постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою ЗОР.

   Максим Шкіндер — уродженець міста Енергодар, у 28 років посів посаду старшого дизайнера в британській компанії - “Макларен”. Про приголомшливу кар’єру автодизайнера та життя в Лондоні — говоримо із Максимом Шкіндером у гостьовій студії Суспільного мовлення.

 
У новинах дивіться:
 
“Пакунок малюка” повертається
Подробиці судової тяганини щодо загибелі 8-річної дитини у “Дубовому гаю”
Підлітку, що застрелив приятеля, сьогодні обирали запобіжний захід
У Запорізькій школі працює лабораторія майбутнього
 
Інші випуски
Більше відео