Судова реформа. Пакунок малюка. Кінофестиваль нацменшин | Сьогодні. Головне

24 лют. 19:00


Дивіться у програмі: “Пакунки малюка” повертаються. Після піврічної перерви, 22 лютого, Запорізька область отримала 1800 бебі-боксів. Тож, про порядок отримання сьогодні говоримо із нашею гостею — Ілоною Пархомовою, начальницею відділу прийому громадян управління соцзахисту населення ЗМР по Вознесенівському району.

Реформування судової влади в Україні та довіра до суддів. Ці питання є одними з ключових подальшого розвитку суспільства. Як може вплинути вирок одеського суду стосовно Стерненка на старт реформи правосуддя — говоримо із Галиною Чижик, експерткою Центру протидії корупції.

У Запоріжжі відбувся 4-тий фестиваль фільмів національно-культурних товариств. Свої роботи представили документалісти з Одеської, Донецької, Запорізької областей. 15 кращих конкурсне журі відібрало для показу. Це - стрічки короткого та довгого метру, в яких йдеться про історію та сучасне життя українських болгар, литовців, поляків, греків, євреїв, мексиканців. Детальніше про фестиваль говоримо із гостем студії — Науфалем Хамдані, головою асоціації національно-культурних товариств Запорізької області.

Дивіться у новинах:

Сьогодні плавкран «Захарій» повернувся до будівництва запорізьких мостів

У Запоріжжі затвердили перелік суспільно корисних робіт для порушників закону

СБУ сьогодні провела спеціальне антитерористичне тренування у Запоріжжі

Інші випуски
Більше відео