Реформа ліцеїв. Благодійні внески на гуртки. Зоряні війни

25 лют. 19:00


Сьогодні у випуску:

Якими будуть ліцеї? В Україні та Запоріжжі триває шкільна реформа. Сьогодні разом з гостем студії – виконувачем обов’язки директора департаменту освіти та науки Запорізької обласної державної адміністрації Віктором Захарчуком будемо детально розбиратися, що чекатиме учнів 10-11 класів.

Що робити коли за навчання вимагають батьківські внески? Як правильно оформити таку допомогу навчальному закладу? Із подібними проблемами стикнулася група батьків, чиї діти відвідують позашкільний навчальний заклад - Центр дозвілля дітей та юнацтва по Вознесенівському району Запоріжжя. Про це є відповідний пост у соціальних мережах, звернення за підтримкою до громади та до журналістів Суспільного. У студії говоримо із керівниками гуртків, батьками та керівницею ГО “Хочу вчитися” Катериною Звєрєвою.

Дмитро Міцик та Сергій Єременко – ті самі хлопці, які ще три роки тому вперше у Запоріжжі організували виставку роботів. Потім були «Трансформери». На черзі – «Зоряні війни». На виставці робототехніки під такою назвою можна побачити 30 арт-об`єктів з металу. Детальніше про виставку розкаже — Сергій Єременко.

Дивіться у новинах:

1. До Запоріжжя прибула вакцина від коронавірусу

2. На Хортиці декілька тварин загинуло від браконьєрських пасток

3. З нагоди 150-тої річниці з Дня народження поетеси Лесі Українки у Запорізьких бібліотеках провели різноманітні заходи

 

 

 

Інші випуски
Більше відео