Крим-Україна: Акція на Чонгарі. Допомога безпритульним

26 лют. 19:00


Сьогодні у випуску: 26 лютого в Україні - День спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя. Аби підтримати кримськотатарський народ - сьогодні вранці на адмінмежі - КПВВ “Чонгар” з тимчасово-окупованим Кримом зібралися українські активісти, ветерани АТО/ООС, представники кримськотатарської спільноти та влади. Серед учасників акції — й енергодаревець, колишній політв`язень, учасник АТО/ООС — Євген Панов. Сьогодні під час мітингу на Чонгарі, він поспілкувався із журналістами Суспільного Запоріжжя за допомогою відео-зв`язку. Допомога безпритульним у Запоріжжі.

   Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» громадська організація “Січова допомога” була внесена до державного реєстру надавачів соціальних послуг Міністерства соціальної політики України як суб’єкт, що має право надавати соціальні послуги громадянам, котрі опинилися у складних життєвих обставинах та отримувати за це грошову компенсацію з державного бюджету.

Художник Сергій Недоступ презентував свою першу персональну виставку під назвою “Калейдоскоп”. В Бердянському художньому музеї імені Ісака Бродського представлено двадцять п’ять різнопланових робіт. Детальніше про експозицію розкаже художник під час скайп-зв`язку.

Дивіться у новинах: У Запоріжжі розпочалася вакцинація від ковід-19

Ініціативна група Космічного мікрорайону Запоріжжя скаржиться на задимлене повітря

Каоліновий кар`єр: перші висновки робочої групи, що створили при облдержадміністрації

Розвиток регіональної трансплантології

Інші випуски
Більше відео