Перший етап вакцинації. Підводна археологія. Пам’ятний знак загиблим на Сході. | Сьогодні. Головне | 01.03.2021

1 бер. 19:00


Про старт державного плану з вакцинації в Запорізькій області, його особливості та острахи окремих запоріжців перед індійською вакциною розкаже директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олексій Кулинич.

 

25 лютого потужна команда підводних археологів у складі фахівців Національного заповідника «Хортиця», дослідників дайв-клубу «Наварекс» (м. Одеса), а також археологи з Центру підводних досліджень при Київському національному університеті ім. Т. Шевченка розпочали дослідження кількох суден, ймовірно затонулих у кінці XIX – поч. XX ст., що спочивають на дні старого русла Дніпра. Про перші археологічні трофеї розкаже гість студії — В’ячеслав Зайцев, завідувач інформаційно-видавничого відділу НЗ “Хортиця”, депутат Запорізької міської ради.

Спеціальна комісія, створена міською владою Запоріжжя, затвердила дизайн пам’ятного знаку, який увічнить пам’ять запоріжців, що загинули на Сході. Від автора та дизайнера майбутнього меморіалу, “атошника” Андрія Сидоренка глядачі дізнаються про те, які символи нагадуватимуть нам про загиблих запоріжців.

 

А з випусків новин ви дізнаєтесь про побиття депутата обласної ради Дмитра Майстра, що сталося сьогодні вдень майже в центрі Запоріжжя; про ярмарок вакансій в IT-сфері, який відбувся днями в Запоріжжі. та про відпрацювання дій персоналу Запорізької обласної клінічної лікарні та співробітників ДСНС на випадок пожежі.

Інші випуски
Більше відео