Вибух у Бердянську. Мінські угоди: що далі? Контроль послуг та ліків

10 бер. 19:00


Сьогодні у випуску:

   У Бердянську вранці стався вибух у житловому домі. За даними ГУ Національної поліції у Запорізькій області двоє чоловіків загинули, жінка доправлена у лікарню у вкрай важкому стані. Подробиці дізнавалися кореспонденти Суспільного.

   Запорізька область долучається до електронної системи ITC DATACHECK, яку запровадили у благодійній організації “Мережа100 % життя” — аби відстежити соціальний супровід та лікування пацієнтів, що хворіють на сухоти або мають статус ВІЛ-інфікованих. Більш детальніше детальніше поговоримо із Сергієм Старостенко - виконавчим директором БО "Мережа 100 Відсотків Життя. Запоріжжя" Від початку 2021 року суттєво погіршилася ситуація із забезпеченням повного і всеосяжного режиму припинення вогню на Сході, погодженого у грудні 2019го учасниками Норманської зустрічі. Кількість бойових втрат сил ООС (операції об’єднаних сил) за січень-лютий складає 17 захисників і захисниць. Чи потрібна чергова модернізація Мінського процесу, якщо не Мінськ — то що? І як наразі здійснювати політику наближення миру та безпечну реінтеграцію. На ці питання шукали відповіді учасники Відкритого обговорення “Мінські угоди – все? Що далі? Що окрім них?” 5 березня 2021 року Участь у панельній дискусії з відеоконференцією взяла і наша гостя - Наталія Аляб`єва.

    Екологічний проєкт, котрий сприятиме озелененню Запоріжжя, разом із учнями 23 гімназії започаткував еколог, біолог, екопідприємець Сергій Кунатенко. Подробиці дізнавалися журналісти Суспільного. Дивіться у новинах: Запорізька область отримала 17 спеціалізованих автомобілів швидкої допомоги Запорізька фотохудожниця почала виготовляти картини з вовни У Запоріжжі оголосили переможців 6-го Всеукраїнського конкурсу- фестивалю юних бандуристів «Хортицький кобзар»

Дивіться у новинах: Запорізька область отримала 17 спеціалізованих автомобілів швидкої допомоги

Запорізька фотохудожниця почала виготовляти картини з вовни

У Запоріжжі оголосили переможців 6-го Всеукраїнського конкурсу- фестивалю юних бандуристів «Хортицький кобзар»

Інші випуски
Більше відео