Зниклі діти. Марафон 5-ти вік-ендів. Вакцинація в області

16 бер. 19:00


Дивіться в програмі: у першій гостьовій студії говоримо про те, що робити, якщо зникла дитина. Чому підлітки тікають з дому або освітніх закладів. Тему розкриватиме начальник ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області, майор поліції Ольга Зінченко.

   Від 13 березня до 17 квітня — тривалість марафону 5-ти вік-ендів «Біжи, Запоріжжя!» Стартували минулої суботи у Василівці. Куди і, головне, для чого «біжить Запоріжжя» будемо говорити із учасником першого забігу, депутатом обласної ради і директором Агенції регіонального розвитку Запорізької області Аскадом Ашурбековим.

 У Запоріжжі готові розширювати соціальну базу для вакцинації проти COVID-19. На першому етапі щеплення роблять, переважно, медичним працівникам, однак мобільні бригади можуть виїжджати і в будинки людей похилого віку – вакцинувати громадян віком 80+. Як зараз триває вакцинація у Запоріжжі – бачили журналісти Суспільного.

А ще у випусках новин: Жителі Вільнянська скаржаться, що замість питної води отримують технічну. Але її вартість - 25,76 грн за куб - як за чисту.

Завгосп Запорізької обласної інфекційної лікарні Ігор Носов поновлений на посаді. Запорізький апеляційний суд скасував рішення про його відсторонення, ухвалене Орджонікідзевським районним судом 10 лютого.

Ігоря Носова відсторонили від посади після пожежі в лікарні, яка сталася в ніч на 4 лютого і в якій загинуло четверо людей. У Запоріжжі вперше за останні п’ять років відбувся безкоштовний турнір з комп’ютерної гри “World of Tanks”. 14 місцевих команд в режимі онлайн розіграли нагороди. Як це було - дивіться у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео