Підсумковий випуск новин | 16.03.2021

16 бер. 13:14


У Запоріжжі готові розширювати соціальну базу для вакцинації  проти ковід-19. На першому етапі щеплення роблять, переважно, медичним працівникам, однак мобільні бригади можуть виїжджати і в будинки людей похилого віку – вакцинувати  громадян віком 80+.  Планується поступово знижати вік і розширювати коло вакцинованих - розповіла обласна координаторка з питань імунізації проти ковід-19 Марина Колерова. Як зараз триває вакцинація у Запоріжжі – бачили журналісти Суспільного.             

 

 

У Запоріжжі вперше за останні п’ять років відбувся безкоштовний  турнір з комп’ютерної гри “World of Tanks”. 14 місцевих команд в режимі онлайн розіграли нагороди та цінні подарунки. Організаторами виступили представники обласного центру молоді та Запорізького національного університету. Журналісти Суспільного дізнавались про переможців турніру та перспективи розвитку кіберспорту у регіоні.

Взяли гроші за безкоштовну послугу: запоріжанка Наталя Леньшина розповідає, її ошукали у комп’ютерному сервісі. За безкоштовну послугу з діагностики комп’ютера, як було зазначено в оголошенні, їй довелося сплатити 150 гривень. А коли жінка віддала гроші, у фірмі з ремонту техніки відмовилися видавати чек та почали нецензурно лаятися. У ситуації розбилася Дар’я Пасічник.

     

Інші випуски
Більше відео