Геріатричне відділення. Вакцина CoronaVac. Розмитнення євроблях

19 кві. 19:00


Сьогодні у випуску:

Терапевтичне відділення №2 Кам’янко-Дніпровської центральної районної лікарні розформували через брак фінансування. Медичний персонал скоротили, а 6 важкохворих пацієнтів перевезли до інтернату в іншу громаду. Детальніше про те, куди перевели пацієнтів, як бути медперсоналу, як діяти в даному випадку — розкажуть гості студії Сергій Панцаков, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги регіонального Центру з надання безоплатної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях.

15 квітня Верховна Рада ухвалила Закони, якими вносяться зміни до Податкового та Митного кодексів щодо пільгового митного оформлення автомобілів з європейською реєстрацією (законопроекти № 4643-д, № 4644-д). Верховна Рада підтримала за основу законопроєкт 4643-д, яким пропонується механізм доступного розмитнення ввезених авто протягом 180 днів. Які автомобілі підпадають під пільгове розмитнення — розкаже гість в студії народний депутат України Сергій Штепа.

Дивіться у випуску новин:

38 осіб вакцинувалися від ковіду-19 вакциною CoronaVac у Запорізькій області. Щеплення роблять на дому людям із хронічними захворюваннями, які не можуть самотужки пересуватися, та нетранспортабельним хворим.

Терапевтичне відділення №2 Кам’янко-Дніпровської центральної районної лікарні розформували через брак фінансування. Медичний персонал скоротили, а пацієнтів перевезли до інтернату в іншу громаду.

Стихійні сміттєзвалища, що утворюються на цвинтарях Хортиці, небезпечні для природи та людей – кажуть жителі острова. За їхніми словами, проблема не вирішується роками. Збірна Запорізької області виграла командну першість чемпіонату України з сумо серед юніорів у Мелітополі. Понад шістсот спортсменів з 12 областей України змагались за право потрапити на чемпіонат Європи.

Інші випуски
Більше відео