Приватизація держмайна. Вакцинація через Дію. Екомарафон | Сьогодні. Головне | 17.05.2021

17 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:

В рамках малої приватизації у Запорізькій області готуються аукціони з продажу об’єктів нерухомості, більшість з яких - нежитлові будівлі. Нині мова йде про 19 об`єктів. Серед них старовинна будівля в Оріхові. Тож, що продаватимуть — детальніше у студії розкаже Ліна Літвінова – в. о. начальника управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області регіонального відділення фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

 Від суботи, 15 травня, у Запорізькій області розпочалася вакцинація від ковід-19 громадян, котрі реєструвалися до черги очікування у додатку ”Дія”. Їм телефонують сімейні лікарі та запрошують до поліклініки у визначену дату. Щоправда, у першу чергу перевага надається громадянам, котрі входять до групи ризику — 65 років+. Детальніше про це та про особливості вакцинації дивіться у другій гостьовій студії. Говоримо із Дарією Сімчук,  лікаркою анастезіологом, реаніматологом, співзасновницею освітньої платформи PROGRESS, експетртка #ПРОКОВІД ВІД ЮНІСЕФ. 

Дивіться у випуску новин:

У Запоріжжі співробітники СБУ викрили слідчого поліції, якого підозрюють в облаштуванні наркопритона. За даними досудового слідства, майор поліції у своєму помешканні організував притон, де збував наркозалежним наркотичні засоби і надавав можливість їх вживати.

Сьогодні у Запоріжжі стартував екологічний марафон “Зеро Вест ЗіПі”, який передбачає низку різноманітних заходів. Один з них — екологічна акція зі збору сміття на Хортиці, яка відбулася 15 травня в Запоріжжі. Як це було - бачили журналісти Суспільного.

Просвітницький захід “Дні Європи” відбувся у Запоріжжі. Роздаткові матеріали були надіслані з європейських країн, зокрема, з Литви та Німеччини. Відвідувачі могли перевірити свої знання про Європу й отримати різні сувеніри.

У бердянському зоопарку «Сафарі» народилися двоє білих тигрів. Нині вони живуть з мамою Азірою у вольєрі. Їм вже зробили перші необхідні щеплення та зважили.

Гравці баскетбольного клубу “Запоріжжя” здобули дві домашні перемоги у чвертьфінальній серії плей-офф чемпіонату України над тернопільчанами. За два дні запоріжці у Тернополі проведуть третій матч серії. Матч пам’яті видатного українського футболіста й тренера Валерія Лобановського відбувся вчора у Запоріжжі. Зустрілися запорізькі команди ветеранів футбольного клубу "Металург” та ветеранська команда "Мотор".

Інші випуски
Більше відео