Сортування сміття. Курортний сезон. Воєнні гвинтокрили.

19 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:

Підтримай створення майстерні з переробки пластикових відходів PlasticOn, щоб врятувати більше запорізького пластику від звалища — ГО “Запоріжжя без сміття” розпочала збір коштів на закупівлю обладнання з перероблення пластику”. А як в запоріжжі реалізується норма закону щодо обов’язкового сортування сміття, у студії розкажу Ірина Пірогова - помічниця голови ЗОДА, а також Юрій ҐДорошенко, директор КП "Комунсантрасекологія".

До початку оздоровчого сезону у Запорізькій області залишилось 2 тижні, тож рятувальники обстежують акваторію Азовського узбережжя та перевіряють бази відпочинку та дитячих оздоровчих таборів на дотримання правил пожежної безпеки. Детальніше про це у студії розкаже Юлія Баришева - начальниця сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Запорізькій області та Євген Оситнянко - начальник відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Дивіться у випуску новин:

Сьогодні завершилася процедура укладання договорів між медзакладами області та НСЗУ. За їхніми результатами, недофінансування складає 134 мільйони гривень.

Три комплекти металевих лопатей українського виробництва для воєнних гвинтокрилів Мі-24 прийняли на озброєння Збройних сил України. Два випадки зберігання наркотичних засобів, одна крадіжка, порушення карантинних заходів та правил дорожнього руху – все це за 19 днів роботи виявили патрульні на велосипедах у Бердянську.

Гандболісти запорізького “Мотора” ввосьме стали володарями національного Кубка. У фінальному двобої здолали представників Донеччини.

Інші випуски
Більше відео