Дитячі табори. Екомаркування. День вишиванки

20 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:

Коли Кирилівка очікує на відпочивальників, та чи готуються дитячі табори до відкриття? Початок курортного сезону в Кирилівці запланований на День народження селища, на 22 травня. Про це та інше поговоримо в студії.

Екопродукція європейської якості — лише назва чи гарант якості? Як отримати європейську органічну сертифікацію, та чи є в нашій області виробники екопродукції? Про це розкаже фермер з Дніпрорудного Олександр Орєхін, який займається вирощуванням органічних овочів та ягід.

Дивіться у випуску новин:

Єдиний збережений до наших днів оригінальний знак “Товариства охранителів природи Хортиці” передали сьогодні до Запорізького обласного краєзнавчого музею.

У Запоріжжі визначили найкращі благодійні та громадські організації, та волонтерів у різних номінаціях за 2020 рік. У краєзнавчому музеї відбулося нагородження лауреатів регіонального конкурсу "Благодійне Запоріжжя - 2020".

До Дня вишиванки сьогодні у Запоріжжі презентували весільний рушник, котрий протягом дев’яти місяців створювали місцеві майстрині. Над “оберегом” завдовжки два метри 20 сантиметрів працювали тридцять вишивальниць руху “Запорозькі берегині”.

Запорізькі гімнасти відзначились двома нагородами на чемпіонаті України серед юнаків, що 15 травня завершився у Кропивницькому.

Інші випуски
Більше відео