Змії. Чи буде область з медом? Приватний капітал для лікарні

25 тра. 19:00


Сьогодні у випуску:
Як вберегтися від укусів змій, як надавати першу медичну допомогу, та чи обов’язковим має бути введення сиворотки? А також, які види плазунів розповсюджені у Запорізькій області – про це та інше розкаже гість студії Віталій Шелегеда, заступник директора з науково-методичної роботи КЗ  «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді». 
 
Торік в України через отруєння пестицидами загинуло 480 тисяч бджіл, а це сорок відсотків бджолиних сімей, - такі дані наводить Леонора Адамчук, голова ГО “Фундація жінок-пасічниць”. За її прогнозами цього року меду в Україні може бути менше. 
 
Чи буде Запорізька область з медом — говоримо у студії із пасічником Геннадієм Красильцем.
 
Дивіться у випуску новин:
 
Залучити приватний капітал до організації роботи комунального закладу охорони здоров’я вирішила Кушугумська селищна рада. Детальніше далі сюжеті.
 
У Запорізькій обласній клінічній лікарні завершують реконструкцію приймального відділення швидкої та екстреної медичної допомоги. Відновлюють приміщення в рамках Національної програми «Велике будівництво».
 
Шестирічна Софія Орел, яку 2 травня в Енергодарі вкусила змія вже почуває себе добре. 18 травня у Запоріжжі у 5 Міській лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги Софії пересадили шкіру з ноги на уражений палець.
 
Детальніше про це у сюжеті Суспільного. Рушник, котрий упродовж місяця вишивали учасниці жіночого руху «Запорозькі берегині», 24 травня передали майстриням Дніпропетровщини й Сумщини. Всеукраїнська акція ініційована з нагоди ювілейної, 150-річниці зо Дня народження Лесі Українки.
 
 

 

 
 
 
 
Інші випуски
Більше відео