Особливості ЗНО. Кар`єрний хаб. “Побори” у дитсадку.

2 чер. 19:42


 Від 21 травня у Запорізькій області стартував перший етап зовнішнього незалежного оцінювання. Про попередні підсумки та особливості цьогорічного тестування говоримо у студії з Галиною Суботою, заступницею начальника управління - начальницею відділу департаменту освіти та науки ЗОДА.

“Woman — кар`єрний хаб”. - Під такою назвою на початку травня у Запоріжжі стартував новий проєкт для жінок, які зіткнулися із домашнім насильством, аби опинилися у складних життєвих обставинах. Якими послугами можуть скористатися — про це говоримо у нашій студії з Іриною Поліектовою, кар`єрною радницею МБФ “Українська Фундація Громадського Здоров`я» в Запорізькій області.

Дивіться у випуску новин:

У запорізькому дитсадку «Волошка» мати одного з вихованців відмовилася здавати кошти на ремонт.  Після чого, каже, її почали цькувати інші батьки. Подробиці – далі у сюжеті.

Бюро безоплатної правової допомоги відкрили сьогодні в Хортицькому районі Запоріжжя.

У Запоріжжі тривають безкоштовні курси з української мови. Заняття започаткували Запорозькі Берегині спільно з Нацкорпусом. Як і чому вчать - дізнавалася Ольга Іванова.

Персональну виставку лікаря та митця Геннадія Лещенка відкрили у Запорізькому фотоклубі.

Слідом за жіночою національною збірною України з волейболу у Запоріжжі розпочали грати представники чоловічої головної команди країни з цього виду спорту.

 

Інші випуски
Більше відео