Безоплатна діагностика. Що з майбутнім врожаєм?

4 чер. 19:00


4 червня, в Україні вшановують пам`ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Росії проти України.

6 червня - Міжнародний день людей, які пережили рак. Україна посідає друге місце в Європі за темпами поширення онкозахворювань. Впровадження ранньої діагностики онкозахворювань дає можливість врятувати тисячі життів наших громадян. Про те, які дослідження можна зробити за програмою медичних гарантій НСЗУ говоримо із Наталією Шулік, начальницею управління у Запорізькій області Східного МРД НСЗУ.

У другій частині програми говоримо про те, як на майбутній врожай вплинули дощі, котрі тривають протягом тижня у Запорізькій області. Зокрема, триває сезон полуниці та черешні. А також дізнаємося, яка ситуація на ланах із врожаєм пшениці із Володимиром Сеніним, директором Мелітопольської дослідної станції садівництва імені м. Ф. Сидоренка, Тетяною Сорокіною, заступницею начальника обласного гідрометцентру, Ігорем Пінчуком, засновником групи компаній “Токмак Млин”. Дивіться у випуску новин: У Запорізькій області відбулося тестування з історії України.

Чотири місяці без газопостачання залишається родина Смирнових, їм газопостачання відрізали за борги. Подробиці — у сюжеті.

Фотовиставка з назвою "Моє прекрасне Запоріжжя" відкрилася у Палаці спорту «Юність».

Волейболісти збірної України - лідери групового турніру “Золотої Євроліги”.

Інші випуски
Більше відео