Вітроелектростанція. Міжнародний свідоцтво щеплення. Запорізькі ведмеді їдуть до Нідерландів

8 чер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Другого червня, біля селища Надеждине Олександрівської громади  Мелітопольського району була відкрита перша черга Запорізької ВЕС. У роботу запустили 27 вітряків, загалом інвестор планує побудувати 167 турбін. Після добудови ВЕС увійде в першу п’ятірку найбільших діючих наземних вітроелектростанцій у Європі. Тож, про розвиток вітроелектростанції в області говоримо сьогодні із Артуром Бойко, начальником управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності ЗОДА.

Особи, яких щепили двома дозами вакцини проти COVID-19, за потреби можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. - Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров`я України.

Про хід вакцинації у Запорізькій області, хто може отримати Міжнародне свідоцтво та за яких умов — будемо говорити сьогодні у студії із Мариною Колеровою, регіональною координаторкою з вакцинації Обласного лабораторного центру.

Дивіться у випуску новин:

Сезон річкової навігації відкрили сьогодні у Запоріжжі.

Проїзд пільговиків автобусами до дачних ділянок відсьогодні також безоплатний.

У запорізькій Школі вищої спортивної майстерності через протікання стелі у залі для тренувань борців вільного стиля та дзюдоїстів скасовані заняття спортсменів. Зіпсований ремонт приміщення, на який два роки витратили 400 тисяч грн. із обласного бюджету. Валентин Пересипкін продовжить тему.

Двох бурих ведмедів із зоопарку Запорізької дитячої залізниці у вересні передадуть на реабілітацію та утримання до зоопарку у Нідерландах. Про це журналістам Суспільного сьогодні повідомив начальник Запорізької дитячої залізниці Михайло Черненький. Більше подробиць - у випуску новин.

Інші випуски
Більше відео