Пакунок малюка. Електронні лікарняні. Монтаж вантового моста

23 чер. 19:00


Сьогодні у випуску:

“Пакунків маляти” не буде щонайменше два наступних місяці. - Про це повідомила журналістам програми «Сьогодні. Головне» представниця пресслужби компанії виробника ”Пакунків маляти” Олена Терещенко. Причина - відтермінування проведення тендерних закупівель. Яка альтернатива може бути запропонована батькам новонароджених говоримо сьогодні у студії з Оленою Малиш, начальницею відділу грошових виплат та компенсацій управління соцзахисту населення по Дніпровському району Запоріжжя ЗМР.

Україна переходить на електронні лікарняні, - відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я № 1066 від 1 червня 2021 року. Повний перехід має відбутися від 01 вересня 2021 року. До 31 серпня триватиме перехідний період, - йдеться на сайті НСЗУ. Що таке електронні лікарняні та що має знати пацієнт — будемо говорити сьогодні із гостею студії - Наталією Шулікою, начальницею управління Східного МРД у Запорізькій області НСЗУ.

Дивіться у випуску новин:

На запорізькому вантовому мосту сьогодні розпочали монтаж другої секції прогонової будови. Вага металевої конструкції з додатковим обладнанням становить близько 730-ти тон.

Представники 15 новоутворених ОСББ у Запоріжжі кажуть: компанія-управитель “Місто для людей” їм не віддає технічну документацію на будинки. 

У гуртожитку Запорізького державного медичного університету сьогодні відпрацювали дії на випадок виникнення пожежі або надзвичайної ситуації. У Запорізькій центральній бібліотеці відбулася презентація історичного, пригодницького роману про українське козацтво «Книга сили. Віра».

Інші випуски
Більше відео