“Не/Маю права дихати в Запоріжжі? Масова вакцинація. Небезпечні павуки

25 чер. 19:00


Протягом останнього тижня пересувна екю-лабораторія Запорізького обласного центру контролю та профілактики хвороб фіксує перевищення шкідливих речовин в атмосферному повітрі. Зокрема, пилу, формальдегіду та вуглецю оксиду. - Про це йдеться у щоденних звітах установи, що оприлюднені на офіційному сайті. Тож, про ситуацію з еко-моніторингом та як зробити у Запоріжжі чисте повітря будемо говорити у студії із Євгеном Тулушевим, завідувачем відділення оцінки впливу на здоров’я людини факторів середовища життєдіяльності Запорізького обласного центру контролю та профілактики хвороб та Тетяною Ярмохіною, уповноваженої учасниками мітингу “Маю права дихати”, що відбувся у Запоріжжі 19 вересня 2020 року.

На літній період припадає пік активності отруйних павуків, - про це журналістам програми сьогодні головне повідомили в Запорізькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб моз України". Які отруйні види мешкають на території Запорізької області та як захиститися, — будемо говорити сьогодні із Інною Комарицею - ентомологом.

Дивіться у випуску новин:

5 центрів масової вакцинації відзавтра працюватимуть щовихідних у Запоріжжі.

”Меморіал хортицьких менонітів“ відкрили для відвідувачів на острові Хортиця 24 червня.

В історико - культурному комплексі "Запорозька Січ" сьогодні відкрили виставку, присвячену 30-річчю Вишеградської співпраці та Незалежності України.

 

Інші випуски
Більше відео