“Труками” та камери відеоспостереження на дорогах. Запорізькі спортсмени на Олімпіаді.

29 лип. 19:00


Сьогодні у випуску:

З настанням літнього сезону у південному напрямку збільшився потік автотранспорту, - про це відзначають в управлінні патрульної поліції Запорізької області. Для контролю за швидкісним режимом автотранспорту залучають “Труками” та встановлюють камери автоматичного відеоспостереження. Гість студії - Світлана Михайловська, начальниця управління патрульної поліції у Запорізькій області.

Сьогодні шостий день, як розпочалися літні Олімпійські ігри у Токіо. Участь у змаганнях беруть і спортсмени від Запорізької області. Про досягнення української збірної та про подальші плани спортсменів говоримо із гостем студії — Олексієм Гацулею, директором Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності.

 

Дивіться у випуску новин:

 

Понад трьох десятків працівників п’ятої міської лікарні Запоріжжя сьогодні зранку вийшли на мітинг. Аби разом із керівництвом медичного закладу, представниками обласної та міської влади обговорити питання виплати заробітної платні.

 

Підприємці ринку, що на вулиці Чарівній у Шевченківському районі, сьогодні вранці викликали поліцію, вимагаючи припинити стихійну торгівлю за межами ринку.

 

100 років тому, 29 липня 1921-го року, більшовицька влада в Україні звітувала Москві у тому, що зобов’язується передати «у центр» 100 мільйонів пудів продовольчого податку зернових. Вивезення хліба до Росії, на тлі посухи та неврожаю, призвело до голоду на Півдні України. Про події сторічної давнини - у випуску новин.

 

Глиняний горщик, що датується 1500 роком до н.е, знайшли під час розкопок на території археологічного комплексу «Генералка 2», що на острові Хортиця. З подробицями – наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео