Чи буде область із хлібом? Шпиталь для ветеранів війни | Сьогодні. Головне | 02.08.2021

2 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

Запорізькі аграрії зібрали другий мільйон тонн нового врожаю. - Про це під час пресконференції, що відбулася 30 липня повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Шустов. Тож, чи буде Запорізька область із хлібом - будемо сьогодні говорити із Ліною Суботою, заступник начальника управління розвитку рослинництва та сільської місцевості департаменту агропромислового розвитку ЗОДА.

Від 22 червня у Запоріжжі запрацював госпіталь для ветеранів війни, що знаходиться на Великому Лузі. Проте шпиталь не має власного приміщення. Як наразі вирішуватиметься це питання та де надалі проходитимуть реабілітацію ветерани війни - будемо сьогодні говорити у студії із Тетяною Ярмощук, директоркою КНП “Госпіталь ветеранів війни” ЗОР.

Дивіться у випуску новин:

• Пам’ять воїнів-десантників, загиблих в Антитерористичній операції та Операції об’єднаних сил на сході України, вшанували сьогодні бійці-ветерани; - Позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Вельтум-Запоріжжя» розглядали сьогодні у Господарському суді обласного центру;

• У Запоріжжі першого серпня фінішував п’ятий "Мотопробіг єдності-2021", який стартував 19 липня в Ужгороді. Учасники подолали маршрут завдовжки 5 тисяч 479 кілометрів та побували у 52 містах України;

• Веслування на туристичних байдарках присвятили 30-річчю Незалежності України; - Понад півсотні дівчат, за підрахунками Суспільного, першого серпня проїхали на велосипедах проспектом Соборним, аби привернути увагу до проблем велосипедної інфраструктури Запоріжжя.

Інші випуски
Більше відео