Ліквідація наслідків пожежі. Напад собаки. Олімпіада-2020

3 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

У Запоріжжі сталася пожежа у багатоповерховому будинку на вулиці Сержанта Медвєдєва Дніпровського району сталася 2-го серпня після 21 години. Чи всіх мешканців нині евакуйовано, де розміщують людей, та чи виплачуватимуть компенсації — поговоримо у студії.

Цьогоріч на Олімпіаді-2020 представлено 5 нових видів спорту: бейсбол/софтбол, карате, скейтбординг, спортивне скелелазіння та серфінг. Чи розвиваються ці види спорту в Запорізькій області, та які перспективи є для спортсменів з цих видів - будемо говорити з Вдадиславом Ковпаком, заступником начальника Управління молоді, фізичної культури і спорту Запорізької облдержадміністрації.

Дивіться у випуску новин:

Після укусу безпритульної собаки у Шевченківському районі Запоріжжя померла 65-річна жінка. Жителям багатоквартирного будинку на вул. Сержанта Медведєва у Запоріжжі, де вночі сталася пожежа, виплатять по 25 тисяч гривень.

Фонд державного майна запровадив новий сайт, де міститься інформація щодо вакантних для оренди та орендованих об’єктів державного майна. У Запоріжжі навчали робити громадський моніторинг повітря за допомогою мобільної станції.

Приміщення майбутньої майстерні з переробки пластикових відходів “PlasticOn” у Запоріжжі підготували до ремонту.

 

Інші випуски
Більше відео