Безпритульні пси. Боротьба з амброзією. Перемога в Олімпіаді-2020

4 сер. 19:00


Сьогодні у випуску:

У Запоріжжі після укусу безпритульного собаки, внаслідок крововтрати, померла 64-річна жінка. На напади безпритульних псів скаржилися й жителі інших районів міста. Як поводитися з такими тваринами розкаже у студії ОЛЕНА ДОНЕЦЬ — ВОЛОНТЕРКА ГРУПИ ЗАХИСТУ ТВАРИН “ШАНС”.

Ініціативні рейди за участі запорожців вперше до початку сезону цвітіння амброзії розпочалися у Запоріжжі. Як відбуваються, про результати та юридичну відповідальність щодо незнищення рослини у студії розкажуть МИКОЛА РАЛИК — КЕРІВНИК ГРОМАДСЬКОЇ ІНІЦІАТИВИ “ЗАПОРІЖЖЯ БЕЗ АМБРОЗІЇ” та ПАВЛО НАЛИВАЙКО – ДИРЕКТОР РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ У ДОНЕЦЬКІЙ ТА ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТЯХ.

Дивіться у випуску новин:

Сьомий центр масової вакцинації відкрили сьогодні в Запоріжжі. Розташований у торговельному центрі «Амстор» на вулиці Перемоги. Шість бригад робили щеплення вакцинами Пфайзер, Коронавак, Астразенека та Модерна.

Близько півсотні підприємців, які працюють на торговельних майданчиках комунального підприємства “Запоріжринок”, сьогодні, біля ринку “Європейський” на вулиці Жуковського в Олександрівському районі, протестували проти стихійної торгівлі в Запоріжжі.

Українські борці греко-римського стиля: представник Полтавщини - Жан Беленюк і запоріжець Парвіз Насібов, сьогодні у Токіо виграли олімпійські золоті і срібні медалі відповдіно.

Інші випуски
Більше відео